El valor de les publicacions a Internet

Ahir a El País hi havia un interessant article de Gerry McGovern sobre el valor de les planes web a Internet, on l’autor deixa clar que cal fugir de la trivialització.

Els universitaris hem d’escriure coses interessants, valuoses, de qualitat. No limitar-nos a agafar el que diuen els altres… (jo mateix, a aquest blog, no sé si hi he dit gaire res interessant).

Una frase clau de la columna és:

El valor está en el núcleo del reto de la gestión de contenidos. El contenido de baja calidad destruye valor, y hay mucho contenido de baja calidad ahí fuera. ¿Cómo se mide el valor? Por la realización de tareas. ¿Cuántos de sus lectores ejecutaron una tarea como resultado de su contenido?”

One thought on “El valor de les publicacions a Internet

  1. Ho trovo exacte !

    … tot i que respecte el tema dels blogs donaria a que parlar, dons a cops el rol es d’espai de magatzem per rellevancia, de prescripcció, d’opnió, etc..

    Sobre el paper dels universitaris, com dipositaris del coneixement d’un espai social, crec que el nostre paper es el de aportar valor diferencial, ja sigui en forma de coneixement pur, de coneixement per oportunitat respecte un fet, o de coneixement aplicat a una realitat del contexte on tenim el nostre espai de servei (influencia positiva).

Comments are closed.