Edunomia: gestió de l’educació

A les bosses que reparteixen a la llibreria de la Universitat de Georgia, Athens, hi figura aquest lema: “Education is not a preparation for life, it is life itself”. Aquest lema em porta a dues consideracions. En primer lloc, al nou aspecte de considerar l’aprenentatge al llarg de la vida. En segon lloc, recordar que la vida és un lllarg procès d’aprenentatge, des de que es neix.
L'edunomia, qüestió de malabarisme
En el nostre món de l’Educació Superior, cal remarcar encara més la importància de rebre una molt bona formació, i de continuar-la rebent encara que s’hagin trencat els lligams més forts i formals, per exemple després d’haver-se obtingut un títol de grau. Igualment cal remarcar la importància de l’educació als estudiants de l’ensenyament secundari. Cal fer-los adonar de la importància que té fer bé una carrera, i que qualsevol carrera que escullin, si l’estudien bé i si l’aprofiten, els obrirà les portes del mercat laboral.

1 thoughts on “Edunomia: gestió de l’educació

  1. felicitats pel bloc i la seva temàtica. Vaig assistir a la conferència que va fer per l’entrega dels premis blocs catalunya. Vaig ser finalista en la categoria tic, obviament no vaig guanyar, peró vaig gaudir molt de la seva intervenció. Molt personal i amb un punt de sentiment. Molt curiós que el seu científic favorit fós el panoramix.
    El felicito una altra vegada, llàstima que no vaig poder intercanviar cap paraula amb vosté. És d’aquelles persones amb qui voldries parlar i plantejar moltes questions. Felicitats novament.

Comments are closed.