El capgirament d’Internet

Al coençament Internet era un lloc on es primer es seleccionava i després es publicava. Ara, amb els blogs i els webs, primer es publica i després es selecciona. Internet s’ha capgirat en els darrers temps!

He llegit a l’excel.lent blog de Boing-Boing que una empresa acaba de llançar el servei de Feedrinse, que consisteix en filtrar les notícies que es recullen pels agregadors de RSS. Un filtre. D’alguna manera, un es fa el propi editor de les seves notícies, i pot seleccionar d’on les vol rebre i què vol rebre.

Segueixo opinant, però, que un bon editor que proporcioni rellevància al contingut d’un web, blog o servei de notícies és el millor que hi pot haver. Jo ho intento (només una mica) amb aquest blog.

Per cert, ja només faltava un servei per mesurar la influència d’un determinat blog: bloginfluence. Aquest servei afirma fer-ho a partir de diverses mesures, con el rang a Google, les pàgines on apareix segons el Yahoo, els links a Bloglines, etc. En fi, una espècia de mesura de l’audiència…