Per a qui escriu la gent que fa blogs?

Gràcies a una nova opció de l’excel.lent servei de Bloglines, he conegut un informe que afirma que la meitat dels “bloggers” no han fan pas de cara a l’audiència, sinó per a sí mateixos.

Jo mateix he de ser franc. Entro en aquest blog idees, comentaris o coses interessants que he vist i que val la pena comentar. De moltes me n’oblido, o en tinc només un llegur record. Però hi són quan em calen, des de qualsevol lloc. A vegades repasso les meves entrades i hi trobo idees que ja no recordava.

Però no m’importa gens que els altres tinguin accès a allò que he anat trobant. Si algú les troba interessants, perfecte.

2 thoughts on “Per a qui escriu la gent que fa blogs?

  1. Jo tambè crec que escribim per nosaltres mateixos. pur esperit d’exigència.
    Sovint se’ns acudeixen idees generals sobre aspectes diversos, anant pel carrer, llegint el diari, ….i si no els apuntem en algun lloc es perden. Desprès ens sap greu i encara que recordem el tema, ja no és el mateix. Sembla que es perd una posibilitat de creixement. Jo finalment porto una llibreteta i m’apunto l’idea i desprès la passava a l’ordinador, ampliant-la. Finalment vaig pensar que podria fer un blog i compartir-ho amb qui li sembli be llegir-ho. Encara que no hi hagi comentaris tens l’esperança que algu ho llegeixi. Ja no fa falta dir qui ets, si respectes el propi raonament.
    Crec que les idees s’han de defensar dient-les, i si hi ha discussió millor per que es la posibilitat de critica el que ens fa polir-les.

Comments are closed.