El Parc Científic i Tecnològic de la UdG, inaugurat

Avui a la tarda s’ha inaugurat el Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Crec que una inauguració és un símbol i una fita en el temps (història). Ara bé, crec també que un Parc com aquest comença, de fet demà, amb el dia a dia. Queden varis edificis per acabar, i sobretot queda molta feina per fer per acostar els investigadors al sector empresarial i per internacionalitzar la Universitat.

He tingut la sort d’acompanyar la comitiva que ha visitat les instal.lacions del primer edifici del Parc, i després he pogut estar entre cinc-centes persones que volien ser-hi en aquest dia senyalat. Ha estat un acte relaxat, fins i tot diria que normal excepte per les mesures de seguretat. Sense gaire cofoïsme.

Dintre d’uns anys, potser cap a 2020, m’imagino un Parc de la UdG amb dotze edificis, vàries xarxes de transferència i de recerca a nivells regional i internacional, i una activitat rellevant lligada a la formació de les persones, dins del conglomerat d’estructures relacionades amb la Universitat de Girona i amb la Universitat de Catalunya.

Un dia que tingui temps en faré una predicció perquè el 2020 es pugui veure el meu grau d’encert.

One thought on “El Parc Científic i Tecnològic de la UdG, inaugurat

  1. I el meu desig que encertis. Saps que crec en el projecte però les primeres passes són clau. Jo he vist errades en altres llocs. Posar a qui no s’ha de posar, especialment quan l’objectiu és el finançament i s’agafa el que es pot. Si podeu resistir… el país no dóna massa alegries financeres.

Comments are closed.