La trobada Beers @ Blogs a Girona

Unes vint-i-cinc persones ens vam trobar dimecres 2 de maig a un bar del centre de Girona, en resposta a la convocatòria Beers @ Blogs (veure’n més informació). El més interessant va ser una presentació de cadascú (entre 10 segons i mig ninut), què fa, per què ho fa…

La música era massa alta (al menys a m’hi m’ho semblava) i dificultava l’atenció. El lloc va quedar petit. Però hi vaig aprendre coses, i vaig fer-hi nous contactes interessants, com per exemple amb en Miquel Serrabassa, de TonaDigital i d’altres persones que em va presentar la Marta Morera.

També vaig adonar-me de la diversitat d’interessos dels bloggers. I de la diferent manera que hi ha d’entendre’ls. Potser m’esperava una altra cosa – amb més discussió sobre el blogging. Va ser més aviat una trobada de bloggers per fer petar la xerrada.

En arribar, un parell o tres de bloggers em van donar una tarja comercial. No hi estic acostumat. A vegades penso que la Universitat és un món especial (per no dir un núvol). Vaig rebre una bona lliçó de contacte amb el món real.

One thought on “La trobada Beers @ Blogs a Girona

  1. Bona nit,

    m’alegra saber que soc un “bon contacte”! El mateix he de dir del teu cas, encantat de conèixer-te! Bé… res, era una passejadeta pels blocs tal com havia promès. En tot cas, si em permets, faré un petit apunt: TonaDigital és una jornada que coorganitza la meva empresa (Sobrevia.net: http://www.sobrevia.net) i l’Ajuntament de Tona. La meva dedicació principal és la de programador informàtic.

    Bé… el què anava a dir… desitja-li sort al bàsquetbolista! ;-D

Comments are closed.