Tarragona, cosa bona

djvv-tarr.jpgAvui he assistit a la inauguració del curs acadèmic del Sistema Universitari Català, a Tarragona. La veritat és que ha estat un acte força interessant. La Rosa Regàs, que fa poc ha plegat de la Biblioteca Nacional (Madrid), ens ha fet una bona (massa curta) lliçó sobre cultura, creences i idees. Un cop més, algú explica clarament allò que tu intueixes però que mai no has ordenat.

El Rector de la URV ha estat força reivindicatiu amb les autoritats, sobretot pel que fa a la incertesa legislativa i normativa.

De casa nostre n’hi hem anat força gent, perquè el nostre equip del Departament de Química de la UdG ha rebut la Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat de la Docència Universitària. En representació de tots, he pujat a recollir la placa de mans del President de la Generalitat de Catalunya. Quan he xocat la mà del Conseller d’EIU Huguet, hi he vist la mirada d'”innova, transfereix, patenta, investiga [més i millor]” que ahir havia detectat en fer-hi petar la xerrada al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

djvv-tarr-grup.jpgLa Rectora de la UdG, Anna Maria Geli i el President del Consell Social, Albert Bou, també hi han estat presents, lògicament. Igualment ens han felicitat la Blanca [Palmada] i en Ramon [Moreno], professors de la UdG que actualment tenen càrrecs de responsabilitat al  DIUE.

Els reconeixements estan força bé i són d’agrair, però cde totes formes rec que el més important és treballar per al futur.

One thought on “Tarragona, cosa bona

Comments are closed.