Actuació a la Festa de la Ciència. a Barcelona

El cap de setmana vinent es farà al Parc de la Ciutadella de Barcelona la Festa de la Ciència. Aquest cop no m’ho perdré, perùqe hi participo. Amb en Josep Duran, company del Departament de Química de la UdG, hi fem tres actuacions, dues dissabte i una diumenge, amb el títol “Descobreix la màgia de la ciència“, on barrejarem màgia química amb màgia matemàtica, amb efectes sorprenents i una mica de mentalisme.

La Festa de la Ciència està organtizada per l’Institut de Cultura de Barcelona, i es duu a terme dissabte 7 i diumenge 8 de juny, amb una gran quantitat d’actuacions, tallers, demostracions i temes d’interès per a la ciència.

Les nostres actuacions es faran al bell mig del Passeig dels Til.lers, prop del Museu de Geologia. Potser engrescarem algú a entendre millor la Ciència. Segur que ens ho passarem bé (els nervis els tenim garantits, però).

Més informació. Presentació, Programa, Horaris, Agraïemnts. He vist que es dóna les gràcies a la col.laboració de vàries unviersitats, entre elles la de Girona. Felicitats per recollir-ho.

One thought on “Actuació a la Festa de la Ciència. a Barcelona

  1. ei, jo també hi seré, fent una de les micrxerrades. A veure si ens hi veiem, ja que no ho vam poder fer al beers&blogs!

Comments are closed.