Beers & Blogs, tornem a trobar-nos

ImageAhir al vespres una dotzena de persones ens vam tornar a trobar al Beer&Blogs de Girona, al Café Rex, a la Plaça de Catalunya, al cantó de la Font del Peix.

Com les altres vegades, va ser molt interessant sentir les explicacions de noves formes d’assistir a congressos, evolució de la fotografia, o discussions sobre Facebook. I sobre la Girosfera.

Aquesta vegada el twitter no va treure tan de fum com la darrera de la Girosfera, deu ser que hi faltaven els twitterians més actius.

Un alè i una injecció d’innovació.

2 thoughts on “Beers & Blogs, tornem a trobar-nos

  1. Hola Jaume, ens em conegut en aquesta trobada. Penso que em de fomentar els valors que signficar trobar-se un grup de persones i començar interactuar. Quant les persones estem en un ambient distes es crear entre tots un bon clímax i és produeix que les idees, aportacións y debats flueixen entre tot els assitents com si d’una locomotora es tractes, ja que a mida que ens incorporem persones, mes vagons s’afegeixen a la locomotora i mes ràpid corre el tren. Per tant el tren s’ha convertit en un gran colectiu precindint de noms propis.

    És molt interessant que entre tots fomentem el networking i més encara el networking local.

Comments are closed.