Blogs, Beers & Research

ImageDivendres vinent organtizem la Nit de la Recerca 2008 a Girona. A part dels molts actes i tallers que hi haurà, i que estan descrit a la plana web que hem elaborat, hem pensat que seria un bon moment per fer un Blogs & Beers adreçat a la comunicació de la recerca.

Molts investigdors i moltes persones creuen en la Ciència 2.0 i en la Recerca 2.0 Fa poc a Londre, la revista Natura ho va tractar. Investigdors de Barcelona també van muntar una trobada abans de l’estiu, on no hi hvam poder anar.

Un dels temes de la Nit de la Recerca és el “Blogging with Researchers “. Ens agradaria que poguéssim parlar de les nostres inquietuds, del futur de la recerca, de les xarxes socials i la seva utilitat per a la creació, transmissió, desenvolupament i crítica del coneixement, per a la innovació.

Divendres 26 de setembre, Girona, carpa a la Plaça dels Jutjats (Plaça Jaume Vicens Vives, prop del riu) aquí teniu les coordenades Google Maps:Tidnreu una fantàstica vista de la catedral Sant Feliu i el riu.

Amics i amigues dels Blogs & Beers, companys i companyes investigdors: divendres 26 us esperem a Girona. Però ens agradaria saber quanta beguda (aigua, cervesa o suc) hem de portar, així que digueu-nos alguna cosa al Facebook o per un comentari a aquesta entrada.

Moltes gràcies per endavant!

Foto: Elena duran

Plànol:


View Larger Map

5 thoughts on “Blogs, Beers & Research

Comments are closed.