Cal fer vacances per fer-ho millor, o avorrir-se per aprendre

ImageNo es pot estar sempre treballant, sempre tenint imaginació, sempre innovant (perdó, intentant-ho).

M’agrada això de que cal avorrir-se per aprendre, segons l’article de la revista Muy Interesante (gràcies al blog de la Laia). En aquesta Societat de la interrupció (facebookiana, twitteriana i altres tipus d’adjectius relacionats), la tranquil.litat i la possibilitat de recarregar les bateries és fonamental.

Potser caldria que al nostre sistema universitari s’hi fes una estona de reflexió, aturar-se un moment per agafar aire. Es tracta d’una carrera de fons, i no pas de mitja distància o de velocitat. Potser cal una aturada curta, unes petites vacances. Per això tenim el mes d’agost. O una part.

1 thoughts on “Cal fer vacances per fer-ho millor, o avorrir-se per aprendre

  1. És cert que és útil fer una pausa de tant en tant per a carregar energies. I l’estiu és l’època que es sol utilitzar per a canviar d’aires. Però, en alguns casos com ara el dels estudiants, penso que potser seria millor fer les vacances més escalonades, ja que durant el curs són pocs els dies que es poden dedicar a desconnectar. Crec que potser més beneficiós descansar poc i més freqüentment que molt i tot seguit.

Comments are closed.