El Saló Estudia, a la Fira de BCN

ImageDes de dimecres fina avui al migdia ha tingut lloc el Saló Estudia (anteriorment anomenat Saló de l?Ensenyament). Totes les universitats catalanes (també la Jaume I), el Departament d’Educació, molts de centres amb cicles formatius… tothom era a la Fira de Barcelona.

Avui al matí he tingut l’oportunitat d’estar-m’hi una bona estona. La veritat és que m’ha resultat més interessant del que em pensava inicialment. Ha estat interessant poder comprarar els dissenys dels stands de cada Universitat, i també la forma com atenien el públic.

Avui diumenge els visitants eren sobre tot famílies, i ahir també. En canvi, els tres primers dies eren grans quantitats d’estudiants de secundària vinguts de tot Catalunya.

La UdG hi ha tingut un quad de disseny, pintat de vermell. I per a cadascuna de les facultats de Girona, un petit mostrador.

Ahir i abans-d’ahir va haver-hi també el saló Futura, destinat a estudis de postgrau. Segons sembla, amb força menys afluència que no pas aquest. Sembla lògic.

L’estrella d’aquest any a l’stand de la UdG ha estat el nou estudi de Medicina, que començarà el setembre. La UPF i la UIC també han fet propaganda dels seus nous estudis de Medicina.

En definitiva, ha estat un matí agradable.