JACS beta image challenge

Image

Les revistes interancionals que són font primària dels avenços de recerca s’espabilen i innoven. Per exemple, el Journal of the American Chemical Society, que segurament és la revista de química més important del món (en el sentit d’equilibri entre qualitat i quantitat), té un nou web que es diu JACS Beta.

Una de les coses que hi fa és la JACS Beta Image Challenge, en què a partir d’una imatge d’un artcle publicat, hi fa una preunta, que té 4 respostes (evidentment la pregunta és realment difícil fins i tot per als químics).

L’agradable sorpresa és que aquesta setmana (aquest repte surt el dimecres) s’ha escoliit una imatge d’un article del nostre grup de recerca, de l’Anna Paola Migani i en Lluís Blancafort, en col.laoració amb Michael Robb and Anthony D. DeBellis de Londres.

A part d’estar molt contents des de l’Institut de Química Computacioanl de la UdG, (publicar al JACS sempre és una alegria), m’agraad veure com les revistes indexades innoven els seus portals web. Seria bo que ara baixessin el nivell de dificultat i fins i tot h ofessin entendre al públic en gerenal. O potser això ho hem de fer nosaltres, els investigadors, no? Sí, ho hem i podem fer-ho nosaltres.