La Nit de la Recerca, el 26 de setembre

ImageAvui s’ha presentat a la Universitat de Girona la Nit de la Recerca de 2008, que es farà el 26 de setembre de forma simultània a Girona, Sabadell i Múrica, organitzada per les universitats de Girona, Autònoma de Barcelona i Múrcia, respectivament.

Aquesta iniciativa correspon a una crida del 7è Programa Marc de la Comissió Europea, que pretèn que tot Europa faci a la vegada un acte que permeti apropar la societat als investigadors.

Per això en la Nit de la Recerca, que com a projecte coordinem des del nostre grup de comunicació científica i en l’Institut de Química Computacional, tindrà diversos components, que no seran pas només la nit del 26 de setembre, sinó que per exemple implicarà que investigadors de les tres universitats esmentades vagin fent entrades en un blog relacionat amb aquesta Nit.

L’any passat a Girona ja es va organitzar la Nit de la Recerca, al Campus del Barri Vell, encara que no es coordinava el projecte. Se’ns ha girat feina. Deu ser per això que a la foto sortim reposant un moment amb la Sílvia Simon, coordinadora de la Nit de la Recerca 2008…