Reflexions girosfèriques (reals o imaginàries)

IMG 8255Divendres al vespres vam sopar una sèrie de persones per tal de parlar de la Girosfera. Com que no he prioritzat prou parlar-ne, ara em trobo que altres assistents ja n’han parlat. I hi surto en fotos.

Jo mateix n’hi vaig fer, de fotos, i per això he decidit obrir un compte a flickr.com (he vist que és de yahoo!, així que cap problema).

La veritat és que a la trobada de la Girosfera, després que no pogués anar a la trobada de la Catosfera de Granollers, em feia molta gràcia. Hi vaig aprendre moltes coses, a part de tenir converses molt profitoses i agradables. Vaig veure per primer cop un IPhone real, vaig adonar-me de la potencialitat del twitter, i val saber la conveniència del freevy. I vaig coincidir amb el model de càmara digital amb en Miquel.

A més, la Marta Puig va dir que jo era el “degà” de la taula, suposo que perquè segurament era el de més edat… Francament, el fet d’haver mamat de les comunicacions i la informàtica des de 1979, dins del sistema universitari i investigador, em fa sentir una persona activa i nadiva de les TIC (en relació a un article titulat Digital Natives, Digital Immigrants de Mark Presnki (gràcies, Anna R.!).

Gràcies a tots els consells i suggerències, he posat les fotos al flick, i he creat el meu twitter (ja en tenia d’altres, que vam fer servir en activitats univesitàries, però en tenia de meu).

I ho tinc clar: la Girosfera és la comunitat de les persones que volen pertànyer a la Girosfera. Una plaça, l aplaça del mercat imaginària, virtual. De fet, real.

3 thoughts on “Reflexions girosfèriques (reals o imaginàries)

  1. Qui tenia el mateix model de càmera era l’Albert, jo mateix ;U)

    Ja t’he afegit al tuiter i al flickr.

Comments are closed.