Satèl.lit rn08: blogs, beers i recerca

Image

Pocs però ben avinguts, així ho va qualificar en Gullem Alsina. La trobdada de blcoaries-investigadors (Blogs, Beers and Research) que vam fer durant la darrera estona de la Nit de la Recerca 2008 , fet a Girona divendres a la tarda/vespre.

La Mercè Piqueras, en Fernando Blasco, en Juan Barroso, en Guillen Alsina, l’Anna Cabanyas, en Pep Anton Vieta, la Sílvia Simon, la Laia Guillaumnes, en Xavier Renedo, en Marco Pedretti jo mateix. I altra gent que se’ns va unir en un moment o altre. A tots gràcies per la bona estona, per parlar de blogs, d’Internet, de ciència, d’Universitat.

M’he adonat que a Pamplona van fer la setmana passada un Beers, Blogs & Ciencia (Quedada de Blogueros de Ciencia). Els hem de conèixer, potser hi podrem fer alguna cosa per la Setmana de la Ciència, juntament amb amics i amigues blocaires científiques que ens han contactat aquests dies des d’altres contrades i que no han pogut venir (les Festes de la Mercè a Barcelona han estat inoportunes, en aquest sentit).

One thought on “Satèl.lit rn08: blogs, beers i recerca

  1. Opinions, coneixences, nous conceptes i sobretot molta ciència! Aquestes i molts altres paraules podrien ser utilitzades per definir el Blogs & Beers & Research englobat dins la Nit de la Recerca gironina!

Comments are closed.