Carnestoltes de Blogs

ImageThe Open Laboratory: The Best Writing on Science Blogs 2007” és un recull d’entrades sobre Ciència fins a 2007. Fa poc dies parlava de ThePrintedBlog (amb un grup a FaceBook), que imprimeix els millors articles en blogs (també hi ha la versió de 20 06). Doncs ara aquí hi ha un llibre que recull entrades de diferents autors. En paper són 22 euro, mentre que la versió electrònica és a un terç de preu (la versió de 2006 és més brata, en paper).

Aquest recull està relacionat amb la trobada BlogTogether , de The Science Blog Conference, que s’ha fet a finals de gener a Duke University (veure també el blog ScienceOnline).

Al web d’aquesta comunitats de blocaires científics hi ha força referències valusoses. Per exemple, em sembla molt interessant el tutorial sobre com iniciar un Blog sobre Ciència (de SciDev). Hi he trobat també el web de la revista American Scientist.

I del web de ScienceOnline, m’ha agradat molt la distinció entre Blogs de Ciència i Carnavals de Blogs (als Països Catalans, Carnestoltes de Blogs). Crec que són bones idees per a una Universitat 2.0.