El programa Enginyat i la robòtica

ImageAquesta tarda s’ha presentat a Girona, per als professors de tecnologia de secundària de tot Catalunya, el programa d’estades escolars en l’àmbit de la tecnologia. A nivell de Catalunya n’hi haurà de dos tipus, un relacionat amb l’energia solar, que ja es va fer l’any passat, i un altre relacionat amb la robòrica submarina, que permetrà als grups-classe estar-se dos o tres dies a l’Alberg Cerverí de Girona i fer tallers i activitats al Centre d’Investigació de Robòtica Submarina del Parc Científic i Tecnològic de Girona.

Aquesta activitat, promoguda pel Programa Enginyat, en col.laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut i d’altres entitats, promou l’interès per la Ciència i la Tecnologia a nivell d’ensenyament de primària i secundària, i intenta reduir la disminució de vocacions en l’àmbit de les enginyeries.

La veritat és que els companys del grup de recerca Vicorob de la UdG estan duent a terme una molt bona feina i en aquest cas en l’àmbit de la relació amb l’ensenyament preuniversitari. Felicitats.