Els matins de la química

ImageFa uns anys vam començar al Departament de Químcia l’activitat anomenada Els dissabtes de la química. Després d’experimentar-hi es va canviar cap a Els Matins de la Química (ara a la seva sisena edició). Precisament ahir va tenir lloc una d’aquestes jornades, que a més conencta amb diversos tallers per a grups-classe als laboratoris de química de la UdG, aprofitant que durant aquests dies no es fan servir degut als exàmens.

El web del Departaement de Químcia se n’ha fet ressó, i també els diaris locals (El Punt, Diari de Girona), i fins i tot el Telenotícies Comarques de Girona d’ahir al migdia s’hi va fer un reportatge (després també hi va aprèxier el reportatge d’ExpoJove amb una bona visió de l’stand de la UdG). També n’hi ha un reportatge fotogràfic disponible.

Com diu en Miquel Solà, director del Departament, al reportatge de TV3, avui en dia entren uns 40 estudiants nous a 1r de química a la UdG. La demanda ha pujat una mica, però serà difícil que jo faci gaire més ja que a Batxillerat hi ha pocs estudiants que vulguin fer Ciències. Aquest és un altre tema que ja he adreçat altres vegades i que és comú a tot el món.