Emprenent el futur a innova 360 [idees boges]

Image

Aquest matí he assistit a Mataró a la jornada Emprendre el Futur, organitzada per stic.cat amb el Fòrum Innova. Es tracta d’una nova edició de la jornada que vam coorganitzar al Parc Científic i Tecnològic de la UdG per l’abril d’aquest any. 18 píndoles de cinc minuts, amb un petit descans després de les 9 primeres.

A part d’anar apuntant les principals idees de la jornada, he anat participant al twitter amb el hashtag #innova360, fent-hi a més alguna reflexió.

La veritat és que ha estat una voràgine de bones idees, massa, de fet la densitat d’idees per minut era massa elevada i no he tingut temps de pair-les ni d’apuntar-les. El principal problema, però, ha estat que un dels ponents, emprenedor de cuinats de qualitat envasats al buit, ha repartit el seu menjar força abans del coffee-break, i a tothom li ha vingut gana amb la bona olor que feina. A la segona part, per sort, la xerrada de fragàncies ens ha permés olorar un perfum molt agradable.

A la xerrada hi havia força gent jove. Hi ha anat a escoltar i a prendre notes. Els he vist participatius, receptius.

He pogut intercanviar, en el poc temps del coffee-break, impressions amb els membres d’stic.cat i amb en Genís Roca. Com sempre, genials tots ells.

La gent de Mataró ha muntat una gran carpa al bell mig del Parc Central, amb un bon auditori i molts stands. Una ubicació molt cèntrica per a una fira molt interessant. Els desitjo molt d’èxit.

I per acabar, una grase que he sentit: Pensament divergent: posant ordre a les idees boges.

(A la foto: en Francesc Grau presentant la seva píndola de 10 punts sobre les claus per entendre avui la internet del demà)

One thought on “Emprenent el futur a innova 360 [idees boges]

Comments are closed.