Emprenent el futur

ImageDissabte 4 d’abril al matí tindrà lloc la jornada “Emprendre el Futur”, que la Universitat de Girona promou amb l’Associació STIC.CAT, organitzadora dels Premis Blocs Catalunya i que s’ha mostrat molt activa en la promoció de la visió més social de la Societat 2.0

He tingut la sort de participar en els detalls organitzatius d’aquest acte, i crec que serà molt interessant. 18 píndoles sobre innovació i empreneduria, amb idees novedoses i propostes de futur, han de ser necessàriament una injecció d’energia per als assistents.

Per participar a l’acte cal enviar un e-mail a info@stic.cat. Hi ha més informació de la jornada al web de l’Associació stic.cat o al web de la UdGi en el programa detallat.

Ja tinc ganes de fer treure fum al meu mòbil i al meu portàtil per veure els meus twitts a la pantalla de l’Auditori del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Em pregunto com veuria la jornada una persona que vingués del futur. Per això il.lustro aquesta entrada amb una imatge de la pel.lícula Back to the Future. Perquè que haguéssim pensat de la Societat 2.0 i de la Internet fa 25 anys, en una jornada semblant? Això sí, en aquells temps ja enviàvem correus electrònics dins de la UAB.