És possible una Universitat 2.0? [Reflexions]

Image

Avui al matí, dins d’una jornada per a les persones de la Biblioteca de la Universitat de Girona, he fet una xerrada sobre el concepte d’Universitat 2.0. Malgrat que he seguit aproximadament una presentació Powerpoint (que poso a dalt a Slideshare.net), he proporcionat a la cinquantena d’assistents diferents claus del que entenc que hauria de ser una Universitat 2.0, i les possibilitats que ofereix aquest concepte per a la Universitat de Girona.

Crec que val la pena seguir el fil de l’entrada que vaig escriure fa un parell de setmanes en aquest mateix blog Educnomia, i també el fil del grup “Universitat 2.0” que vaig crear al Facebook i que ha resultat força profitós. Segur que en els propers dies seguirà donant fruits.

La xerrada m’ha servit a mí també per ordenar les meves idees i per donar rellevància a alguns punts. En tot cas, puc assegurar una cosa: ha estat fonamental per a la preparació d’aquesta xerrada i per reflexionar als voltants del concepte d’Universitat 2.0 que hagi pogut mantenir aquest blog.

3 thoughts on “És possible una Universitat 2.0? [Reflexions]

  1. Miquel,
    Està molt bé que hagis obert el debat, al qual s’hauria d’incorporar molta gent. Dilluns s’haurà de parlar d’aquesta iniciativa, serà l’ocasió idònia per fer-ne difusió. Enhorabona per l’èxit de la xerrada, i gràcies per deixar-nos compartir el PPT.

  2. El PPT no reflexa com va anar la xerrada. De fet, va ser una performance.

Comments are closed.