Inauguració dels estudis de Medicina a Girona

ImageAhir al migdia va tenir lloc un excel.lent acte inaugural dels Estudis de Medicina a Girona, amb l’assistència d’autoritats, membres de la comunitat unviersitària i estudiants de medicina de la UdG (El Punt, Diari de Girona)

El discurs del degà, Ramon Brugada, va tocar no tan sols la part acadèmica de la Medicina, si´nó també el compromís social de la nova Facultat i el compromís amb la llengua catalana.

La conferència inaugural la va pronunciar el comunicador Antoni Bassas, amb la xerrada “Enraonar curs”. Aquest periodista va fer una repassada als efectes positius de la paraula, al concepte efímer de felicitat, i va proporcionar l’audència amb una bona colla d’anècdotes, rematades amb les interessants frases del conegut filòsof Johan Cruyff.

ImageUna flor no fa primavera, però ahir la UdG va tenir un tast de com s’han de fer les coses a la Universitat. La introducció dels estudis de Medicina a Girona està comportant una injecció d’enegia a la comunitat de la UdG. Tothom se’n beneficia, començant per casa meva, els Químics.

One thought on “Inauguració dels estudis de Medicina a Girona

Comments are closed.