Medicina [Quàntica?]


Que la paraula “quàntica” no acaba d’entendre’s al nivell del carrer és comprensible (ja vé just que l’entenguem els suposats experts). Però una altra cosa és que es faci servir per justificar aparells relacionats amb la pseudociència. Al web QuantumSalud n’hi ha un bon exemple.  Només veient una de les frases ja n’hi ha prou: què deu ser la medicina de la informació?

“Quantum Salud tiene la experiencia de muchos años sobre los fundamentos
de la física quántica, medicina quántica y, basado en ello, la medicina
de la información

“Quantum Salud tiene la experiencia de muchos años sobre los fundamentos de la física quántica, medicina quántica y, basado en ello, la medicina de la información”

En algun s’hi menciona experts en Medicina Quàntica (el Dr. Victor Mattos). N’he trobat alguna informació aquí.

Segurament que les persones que fan servir aquestes teràpies ho fan amb la millor intenció. No voldria entrar en el debat de les Medicines Naturals. Però em sembla que fer servir la quàntica en aquest context està fora de lloc.

Per una altra part, al web DSalud s’hi diu coses tan interessants com:

Creado por el investigador Bill Nelson el Quantum Xrroid Consciousness Interface-SCIO es un sofisticado sistema de biofeedback basado en el conocimiento de la dinámica fractal y la teoría subespacial que mediante un sistema trivectorial permite recoger la información bioenergética del cuerpo a través de 110 canales simultáneamente ofreciendo infinidad de datos sobre el estado de salud de una persona tanto a nivel mental como emocional y físico. Y que no sólo detecta carencias, infecciones o desequilibrios energéticos sino que permite corregirlos merced a una base de datos que posee las frecuencias de más de 9.000 agentes y sustancias -bacterias, virus, parásitos, hongos, vitaminas, minerales…- aplicando luego la terapia adecuada para recuperar la armonía perdida.

Non comment.

1 thoughts on “Medicina [Quàntica?]

  1. Això em recorda aquell llibre i pel·lícula “¿Y tú qué sabes?” (What the Bleep Do We Know!?), el misticisme quàntic i el negoci que hi ha al darrere.

Comments are closed.