Mercats públics, dels USA al Marroc

Image

Gràcies a GOOD Magazine he vist que als USA hi comença a haver un interès per tornar als mercats amb proudctes locals (la renaixença dels mercats públics). Allò que a les nostres contrades encara no hem acabat de perdre, encara que molts mercats municipals han anat reduint la seva activitat, als USA totjust estan començant a retrobar.

A Girona devem tenir uns dels millors mercats de productes frescos, encara que segurament els de les poblacions girones encara són millors: Sant Feliu, Torroella, Olot, Palamós… Passejar-s’hi és tota una aventura d’olors, de colors, de textures i de sensacions. També és un goig anar a Barcelona i aprofitant alguna reunió pels temes d’universitat o recerca, acostar-se al Mercat de Santa Caterina o al de la Boqueria.

En una excursió de la setmana passada al Marroc de la família, m’han proporcionat aquesta foto d’una botiga de Casablanca. És una veritable explosió de colors i formes.

Image

1 thoughts on “Mercats públics, dels USA al Marroc

  1. Quan viatjo, tant com anar a veure un museu, m’interessa veure els mercats dels llocs que visito. Et donen molta informació sobre els costums de la gent que hi viu.

    I quan sóc a casa, m’agrada comprar al mercat del barri; és més que un lloc per anar a buscar allò que et cal per menjar (fins i tot hi fem una activitat per a la Setmana de la Ciència!)

Comments are closed.