Propostes de reflexions per a un jove campus de recerca

ImageEl blog Edunomia té vàries entrades interessants de cara als estudiants de secundària apassionats per la investigació. Per exemple, Recerca preuniversitària 2.0 parla de BOINC i de Galaxy Zoo. A Bojan el Científic parlava d’un reportatge sobre els investigadors preuniversitaris. A Joves, Recerca i Estiu parla també de les activitats investigadores per a l’estiu.

A part d’aquesta i altres entrades, que es poden trobar a la categoriasecundària” del blog Edunomia, vaig escriure un article al Diari de Girona titulat Ciència i Vacances (original del DdG).

I perquè els estudiants del 2n Jove Campus de Recerca valorin adequadament aquesta experiència: el titular del Diari de Girona d’1/4/2006: Els millors anys de la nostra vida, en referència a la Jornada de Portes Obertes de la Universitat de Girona.

(Foto: Field Trip — Montrose Beach)

ImageAvui, al segon dia del 2jcr09, en Pep Duran, coordinador del curs, ha tornat de la seva experiència ahir al congrès Edulearn09 a Barcelona, on va fer una xerrada sobre Química Recreativa i Espectacular. A la foto, presentant en Joan Miró, professor de la UdG.

2 thoughts on “Propostes de reflexions per a un jove campus de recerca

Comments are closed.