RAC1 i Edunomia

He rebut diversos missatges de companys que avui han sentit a l’emissora de ràdio RAC1, abans de les 8 del matí, que es recomanava aquest blog Edunomia (gràcies, Cristina!). Es pot sentir al web de RAC1 a la carta, gairebé al final del fitxer.

Sentint l’audició veig que als locutors els ha costat una mica pronunciar adequadament Edunomia (amb accent a la i). I els agraeixo que esmentéssin la frase “L’educació no és part de la vida, sinó la vida mateixa”.

NOTA 10/9/2009: he trobat el text publicat als blog de RAC1, al caché de l’emissora:

A l’espai de blogs d’avui descobrim un nou concepte: Edunomia.

http://edunomia.net/diari/

Què és l’edunomia? Primer de tot, és el nom del blog de què us parlem, creat pel gironí Miquel Duran. Segon, definició d’edunomia, gestió de l’educació. I és que, segons explica el nostre blogaire d’avui, a les carpetes de la universitat d’Atenes hi havia una frase impresa: “L’Educació no és una part de la vida, és la vida mateixa”.
Amb aquesta premissa, el blog ens submergeix en el món de l’educació en general amb l’objectiu d’aprofitar al màxim tot allò que puguem aprendre a la universitat o l’ensenyament secundari. A més, també hi podrem trobar altres entrades i curiositat relacionades amb el món universitari.
Si teniu un fill a punt d’entrar a la universitat o us interessa no deixar mai d’aprendre, no dubteu a visitar EDUNOMIA.