Salut i Ciències de la Salut, per a La Marató de TV3

Image

Per primer cop des de la UdG s’ha impulsat l’organització d’un event relacionat amb La Marató de TV3. Per això des d’ahir a la tarda fins demà hi ha una carpa a la Plaça de la Constitució de Girona on, a part de donar-s’hi a conèixer l’activitat formativa i investigadora, la UdG i DipSalut proporcionen una sèrie d’activitats lúdico-saludables al públic. L’activitat té el títol ben trobat de SalutAccions.

ImageAquest matí hi ha hagut un petit acte institucional informal, que ha servit perquè la UdG, Dipsalut i els tres centres formatius vinculats a la UdG apleguéssin la seva força. L’Escola d’Infermeria, l’Escola Garbí de Salt i la Facultat de Medicina formen aquest entorn de Ciències de la Salut a l’àrea de Girona, que en el futur ha d’anar convergint, en el primer i tercer cas, en el Campus de Ciències de la Salut de la UdG a Sarrià.

Cuina saludable, mobilitat reduïda, massatges, electrocardiogrames, analítiques, reanimació d’urgència, … són algunes de les moltes activitats que s’hi fan.

L’activitat d’aquesta carpa seria impossible sense la col.laboració desinteressada de molts d’estudiants voluntaris. A tots ells, moltes gràcies.

Image