Seguint emprenent el futur

ImageAvui al matí ha tingut lloc la jornada Emprendre el Futur, promoguda per la Universitat de Girona i STIC.CAT, i que aquesta darrera associació ha organitzat. Cadascuna de les ponències ha aportat el seu gra de soora al concepte de l’empreneduria, unes més emocionals, altres més racionals, unes amb idees, altres amb aportacions personals, unes que es passaven dels cinc minuts establerts, altres més curtes, unes amb cites recomanables, altres amb reflexiones serioses.

Sala plena, alguns companys de la Universitat, gent de l’empresa TIC, alguns polítics 2.0, els entusiastes de stic.cat, tota la sala plena d’energia.

Crec que és la primera vegada que participo activament, en el sentit 2.0, d’una jornada. Durant tot l’acte he participat en el twitter (clau: #sticfutur). Aquí hi ha les meves aportacions (per error n’hi ha dues altres amb @ en lloc de #).

La jornada s’ha televisat per Internet en directe. Ha sigut divertit veure-ho directament al meu portàtil, mentre actualitzava el twitter, prenia anotacions a un fitxer word, i navegava per Internet.

Tinc doncs apuntades coses interessants de cada ponència. No perquè sigui la darrera és la més imporatnt, però m’ha fet pensar, ja que fa referència a la reputació en el món digital, al valor de la marca: L’Antoni Gutiérrez Rubí ens ha dit que en Genís Roca (aquests dies a la Web 2.0 Expo a San Francisco) afirma que tothom ja només es presenta amb un nick. Això vol dir posar ordre a la forma com ens presentem. He de començar per fer-ho jo mateix. Aprofitaré aquests dies de tranquil.litat relativa.

He tingut la sort de poder dir quatre paraules per obrir l’acte, juntament amb la Trina Millán, presidenta de STIC.CAT, i en Pere Condom, Director del Parc. Segons el web de stic.cat,

Trina Milán ha donat la benvinguda als assistents i ha presentat la jornada, agraïnt als assistents la seva presència. Ha cedit, seguidament, la paraula a Pere Condom, director del Parc Científic i Tecnològic (PCiT) de la UdG, qui ha agraït a STIC.CAT que es celebri l’acte a la UdG, així com als assistents i ponents la seva visita. Condom explica als assistents què és el PCiT, que compta amb 6 edificis. Per finalitzar les presentacions, el Vicerector de Política Científica i Planificació Estratègica UdG Miquel Duran, ha reafirmat els valors de lideratge, responsabilitat social, qualitat i projecció internacional, entre d’altres, fent-los palesos en suports com el d’avui a STIC.CAT. Duran ha posat de manifest l’importància de l’emprendoria a la UdG.

I és que m’he referit a la missió de la UdG que figura al Pla Estratègic 2008-13, i els valors que hi figuren. Gràcies per recollir-ho en el resum de stic.cat!

Gràcies a tothom de stic.cat. I gràcies a l’Eduard Batlle per tot.

[foto retallada de la galeria de stic.cat]

2 thoughts on “Seguint emprenent el futur

  1. Sí, ha estat un matí de dissabte ben aprofitat.
    Molt interessants les ponències.

    Està bé que al Parc es fagin actes d’aquest tipus.

    Salut!

  2. Tant de bó es repeteixin actes com aquets, ja vareu veure que l’assisténcia va ser de gom a gom! El lloc i els ponents van ser de primera. felicitats a l’organització.

Comments are closed.