Twitter Express

ImageInnovador, viu, engrescador: la twitt-sèrie sobre els seus viatges amb la RENFE no deixa indiferent. En Francesc Grau l’ha encertada. Estic content d’haver-hi pogut contribuir amb el meu granet de sorra. (algun tweet en algun viatge en tren pertorbat per les circumstàncies)

Realment les estones tancats dins d’un tren serveixen per observar, per conèixer, i també per parlar i explicar. En Francesc ha fet una avenç en aquesta línia.

El tren a Barcelona, segurament el de les 7 o 2/4 de 8 del matí: potser podríem rebatejar-lo com a Twitter Express. Què et sembla, @fgrau?

Moltes felicitats per aquest tweet-sèrie! (hashtag: #historias_renfe )

Foto: el Bernina Express.

2 thoughts on “Twitter Express

  1. Miquel, gràcies per la teva referència de luxe! 🙂

    Certament, el temps de tren, tot i no ser una estona d’extrema qualitat -per aprofitar-la per segons què- sí que és productiva en d’altres sentits, si se li sap trobar la dimensió. Aquí en tenim un micro-exemple.

    En la re-denominació cap a ‘twitter express’, veig l’arrel des d’on prové el nom, tot i que si m’ho permets (i me’n prenc la llibertat) l’evolucionaria cap a twittexpress ;-D , no té el sentit ple que sí ‘historias_renfe’. Un tweet -per sí mateix- quasi sempre és ‘express’, i redundar-lo, no sé si s’aprofitaria al màxim el seu significat versus el reduït espai que se’ns permet. De totes maneres, prometo donar-li una volta al concepte 🙂

    Molt agraït, i espero poder seguir explicant historietes de trens… 😉

  2. Francesc, no sé va quedar clar que el concepte de “Twitter express” es referia al propi tren de les 7 o 2/4 de 8… igual que Bernina Express o Orient Express. És només una gosadia amable i nadalenca.

Comments are closed.