TwittGirona al Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Image

Ahir unes quaranta persones ens vam trobar al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, convocats per l’Associació Stic.Cat, en un event anomenat TwittGirona. En Pere Condom, director del Parc, va mostrar als assistents tres experiències innovadores que tenen lloc avui, en tres edificis diferents: el Jaume Casademont, el Centre d’Empreses i el Centre d’Investigació en Robòtica Submarina.

Acabades les visites a cadascun dels tres llocs, van poder gaudir d’una estona per fer petar la xerrada. Els assistents eren més nombrosos que en trobades com les de Blogs&Beers, potser deu ser que cada cop hi ha més gironins apuntats a l’ús de la web 2.0, en aquest cas particular, del twitter.

Image

 

 

 

 

 

Em va fer gràcia com durant la visita els twitteros anaven fent fotos, gravant videos i enviant-los a Internet. Molts portaven un mòbil IPhone. Jo sóc força més modest, i encara no he arribat a aquest estadi, ja que faig servir el meu portàtil com a eina bàsica de treball, més que no pas el mòbil (i no gaire per telefonar tampoc).

Gràcies a l’Eduard Batlle i l’Albert Simó per catalitzar aquesta iniciativa i ser entre nosaltres al Parc!

2 thoughts on “TwittGirona al Parc Científic i Tecnològic de la UdG

  1. Gràcies a tu Miquel. Sempre ens has encoratjat i hem pogut comptar amb el teu suport i el de la universitat. Espero que podem col·laborar plegats molt temps.

  2. Gràcies a tu Miquel!! Tot i ser modest, quin tros de portàtil que’ns portes, eh? ;U) I això que és el més petit de la gamma d’aquesta marca…

    A vore si t’animes amb el nou iphone… Anem parlant!

Comments are closed.