Una visió de l’stand de la UdG a Fires, entrevista a TV Girona

ImageLa setmana passada la UdG va tenir un stand a la Fira de Girona amb el doble objectiu de promoure la imatge de la universitat i informar dels seus estudis, i de promoure l’interès per a les noves eines sobre Internet, de la Web 2.0. Vaig tenir l’ocasió, dissabte 31/10, de ser entrevistat a Televisió de Girona sobre el contingut de l’stand i sobre diferents aspectes de la universitat, però fins ara no he pogut veure el video a Youtube.

Cal difondre per tots els mitjans aquests noves eines de la Internet. De fet, segurament cal difondre l’ús de la Internet, i el seu bon ús, entre totes les tipologies de ciutadans. Igual que les jornades que es van fer ahir al Parc, en debatre sobre la Comunicació Científica 2.0 han tingut una mica de ressó als diaris locals, l’stand de la UdG i la seva vinculació a les noves formes de comunicació s’ha pogut veure a la TV local, que no té una audiència menystenible, ja que es pot veure per TDT al Gironès i l’Alt Empordà.

El camí cap a una Universitat 2.0 no és pas fàcil. Cal, abans de res, evitar l’escletxa digital, no permetre que algunes capes de la societat tinguin dificultats d’accés a Internet o dificultats per fer servir adequadament la Internet. Hi seguirem lluitant.

L’entrevista que em van fer comença al minut 7:45 i acaba al minut 16:15.

1 thoughts on “Una visió de l’stand de la UdG a Fires, entrevista a TV Girona

Comments are closed.