Universitat de la Panacea

Image

Per casualitat he anat a raure a un web d’aquests que qüestionen la racionalitat de les coses mundandes, la ciència de la matèria i la natura. La Universitat de la Panacea (Panacea University) és una organització sense ànim de lucre, que pretèn continuar i donar rellevància a experiments que la ciència ha rebutjat. Per exemple, tracta l’energia “open-source” (energia lliure, per analogia a programari lliure?). A més de progamari lliure, fàrmacs lliures o cervesa lliure, ara energia lliure? (nota: en termodinàmica l’energia lliure és un concepte molt ben estudiat i concret, però en aquest web es fa servir en el sentit open-source, que no acabo d’entendre).

L’energia es pot treure de barreges d’aigua i gasolina (molta més de la primera…). El web parla d'”open-source engineers“. I el web referenciat The Physics of Creation mereix una lectura. Una.

Mirant algun dels vincles del web de Panacea University hi he vist un motor que funciona amb l’energia proporcionada per una piràmide. Sembla interessant, potser si poséssim la comissió de nous plans d’estudi adaptats a l’EEES tindria l’energia suficient per fer-ho bé a gust de tothom.