De l’Apple Store i d’altres botigues

ImageNew York, a diferència d’Atlanta, té moltes botigues “fancy”, botigues de marca, que segurament més per un tema d’imatge que no pas de fer calés tenen una presència molt atractiva prop de Times Square.

Les xocolatines M&Ms tenen una excel.lent botiga; l’he trobada singular segurament perquè estic més acostumat a botigues de roba, roba esportiva, calçat, … Toys’R Us també té una botiga, més estàndard i orientada a la mainada. A la cinquena avinguda, la botiga de la NBA té tot allò que un aficionat al bàsquet d’elit americà pot desitjar. I per cert, la botiga-restaurant de la cadena esportiva ESPN (anomenada ESPN Zone) és oberta, a diferència d’Atlanta, on va tancar.

Apple té la seva botiga (Apple Store) al cantó del Central Park i de la Cinquena Avinguda, que ahir vam poder visitar. La poma es veu de lluny, la botiga és subterrània. He de dir que el seu disseny és molt atractiu i agradable. Venen ganes de comprar un Iphone, un Macbook i de fet tot el que hi ha. És com la del carrer Ballesteries de Girona, en el fons, però en gran i espectacular.

ImageJa ha estat mala sort (o francament, bona sort) que no haguem arribat a temps de conèixer l’Ipad. Perquè l’Apple Store el deurà tenir la setmana vinent. He de reconèixer l’atractiu de tot allò que fa Apple. Malgrat les “pressions” i “prediccions” dels companys de feina a l’IQC de la UdG, encara resisteixo. Veurem si podré aguantar.