Cinquena xerrada del cicle de l’Any de la Química

Avui ha tingut lloc la cinquena i darrera xerrada (Vull ser químic… per fer què?) del cicle de conferències en ocasió de l’Any de la Química, organitzat per la C4D des de la comissió de l’Any Internacional de la Química a la UdG. Aquest cop l’ha fet el meu company de tesi doctoral, actualment catedràtic de la UAB, Agustí Lledós. Ha estat una xerrada deliciosa on l’Agustí ha donat una sèrie de raons per creure en la química com a ciència del Segle XXI, com a font d’oportunitats per als joves estudiants. A la vegada, ha proporcionat una bona colla d’idees per explorar per a grups de química teòrica, química experimental, i disciplines al voltant de la química.

Image

Ha estat una excel.lent cloenda a la sèrie de cinc xerrades, totes fetes a l’Auditori Josep Irla, a la nova seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona, al centre de la ciutat. Segurament ha estat la més “química”, la més propera, la que ha fet una persona que més coneixem, però també ha estat la xerrada que ens ha donat més pistes de futur al nostre grup de recerca, en ser una mica diferent de les altres quatre, molt interessants i que han donat pinzellades excel.lents de la química al nostre món.

Al sopar que hem fet després de la xerrada hem pogut compartir una bona estona amb l’Agustí amb els companys de la c4d, l’iqc i el Departament de Química. Gràcies a tots plegats!

Image

(Imatge: M. Duran, S. Simon, M. Planas (director Dept Química UdG), A. Lledós i M. Sola)

Com després de cada xerrada, n’hem gravat un clip de video:

 

One thought on “Cinquena xerrada del cicle de l’Any de la Química

Comments are closed.