En quina pantalla, sisplau?

Com han canviat les coses des que jo era petit, quan la família que podia tenir una televisió en blanc i negre es podia considerar molt afortunada. En l’actualitat, i també en el meu cas, no és estrany tenir al menys quatre pantalles per “veure coses”: la del mòbil, la del tablet, la del portàtil/sobretaula, i la TV grossa del menjador-saló.

I és que ja no n’hi ha prou en preguntar “Què mires?” – la resposta podria ser perfectament “En quina pantalla?”, com en aquest còmic de Zits (extraordinari retrat d’un adolescent) que ens va mostrar la Dolors Reig a la seva xerrada de dilluns a la jornada Compartim:

Image

Ja hi ha disponibles totes les presentacions i videos de la jornada de dilluns del XII Seminari Compartim.

4 thoughts on “En quina pantalla, sisplau?

 1. “Com han canviat les coses des que jo era petit, quan la família que podia tenir una televisió en blanc i negre es podia considerar molt afortunada” Doncs encara més des que jo era petita, que ni tan sols hi havia televisió al nostre país. Al meu pare l’atreia la tecnologia i vam tenir TV abans que comencés a funcionar a aquí. A l’estiu, si feia bo, veiem la RAI (amb neu, però). I quan van començar els programes d’aquí, els dies que feien futbol se’ns omplia la casa de gent, calia dur totes les cadires de la casa al menjador.
  Pel que fa a les pantalles d’ara, m’he acostumat a treballar amb dues pantalles (el portàtil i un monitor extern) i em costa molt quan sóc fora de casa i només puc fer-ho amb la del portàtil.

 2. De fet, els temps han tornat… abans que a casa meva tinguéssin tele, havíem d’anar a un bar a veure el futbol… igual que torna a passar ara tot sovint.

  Jo també faig servir un monitor extern gros quan treballo a la universitat o a casa, però en tot cas és per a la mateixa funció, fonamentalment. El canvi és: mòvil: arreu, sobretot pel carrer, en un altre lloc… ipad: al sofà davant la tv; portàtil: al cim d’una taula al despatx, en reunions. I TV… per veure pel.lícules, futbol, etc.

  I ves a saber cap a on anem!

 3. I jo crec que el millor de tot això es la conectivitat o tenir-ho tot a la web.
  Esta mirant un video al portatil i acabarlo al iphone al bus. O mirar-lo a l’iPad i enviarlo a la TV gran… aixo son coses GRANS!

 4. Hi, this is a comment.To dlteee a comment, just log in and view the post’s comments. There you will have the option to edit or dlteee them.VA:F [1.9.22_1171]please wait…VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)

Comments are closed.