Fent màgia i química als més petits (Escola Bosc de la Pabordia de Girona)

Image

Avui hem anat tots els membres del grup 2Duran+-, ampliat amb en Jordi Poater, a fer una sessió combinada de Màgia i Química a l’Escola Bosc de la Pabordia de Girona. Aquest cop la sessió ha estat doble, una primera adreçada a nens i nenes de P3, P4 i P5 (3-5 anys) i una segona dirigia a alumnes de 1r, 2n i 3r de primària.

En Pep Anton Vieta i en Jordi Poater, amb les seves bates de químics (que divertit que és veure en @jordipoater, químic computacional, amb bata), han anat divertint la mainad, menter la Laia Guillaumes ha conduït cada sessió (amb el seu propi guió, per cert). En Pep Duran també hi ha ajudat, i jo mateix he fet un parell de jocs cada vegada. De fet, en el darrer hem tingut una petita confusió que ha fet que no acabé sde sortir bé al 100%… però cal dir que dels errors també se n’aprèn. A la foto s’hi pot veure el final d’un divertit joc que he fet, sota la mirada de la Laia, en Jordi i en Pep Anton.

La part de química espectacular ha estat extraordinària, com mostra un petit videoclip de Facebook on es veu en @pepquimic i en @jordipoater a les fosques només acompanyats de dos erlenmeyes amb líquids quimiluminiscents.

Ha estat un vespre molt agradable. Perquè fer màgia i química als més petits és molt gratificant.

Moltes gràcies a l’Escola Bosc de la Pabordia, que actualment està en barracons, i a la seva directora Anna Nadal!

1 thoughts on “Fent màgia i química als més petits (Escola Bosc de la Pabordia de Girona)

Comments are closed.