Premis a treballs de recerca de batxillerat

Aquesta tarda he assistit a l’entrega dels Premis a Treballs de Recerca de Batxillerat, convocats pel Consell Social de la Universitat de Girona. L’espai de l’edifici Giroemprèn del Parc Científic i Tecnològic de la UdG estava ple de gom a gom de joves estudiants de 2n de Batxillerat i de les seves famílies.

Image

A part dels discursos de les autoritats acadèmiques, en Victor Muñoz i en Javier Murillo han explicat la seva recerca i la sev empreneduria amb la constitució de la spinoff Newronia, a partir de la seva tesi amb el grup de recerca Exit de la UdG (els he gravat un petit clip de video)

El nostre company de la C4D, Pep Duran, és el coordinador d’aquests Premis i per tant ha estat l’encarregat d’anar-los anunciant, mentre les autoritats els entregaven. Per cert, degut als canvis en l’ajuntament de Girona, aquesta haurà estat segurament la darrera ocasió en què (al menys pe rara) haurem gaudit de la presència de la regidora d’Educació, Núria Terès, a qui he d’agrair tots els esforços per l’educació a la ciutat, i amb qui he tingut el plaer de treballar en motiu del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), amb el qual continuo involucrat.

Image

En acabar l’acte he pogut fer petar la xerrada amb alguns pares, uns molt coneguts per part meva, i d’altres qu eno coneixia, però en tots els casos he pogut copsar l’orgull d’haver guanyat un premi, i la il.lusió de començar els estudis universitaris.