A les II Jornades TIC i Educació, UdG (II)

Avui al matí he seguit participant a les II Jornades TIC i Educació de la UdG (ahir, 1a part). En Pep Anton Vieta (@pquimic) ha presentat una de les parts més divertides del blog catquimica.cat que vam iniciar amb ocasió de l’Any Internacional de la Química, l’u de gener de 2011: La Foto de la Setmana. Malgrat que no és pas cap idea gaire original, vam pensar que agafar la foto més relllevant o interessant dels sis o més posts de cada setmana podia aportar alguna cosa, i que al final de’n podia fer un mosaic.

Per això, entre alguns companys de la C4D, que hem participat al catquimica.cat (d’altra gent hi ha participat molt, ep!) hem fet aquesta comunicació: La foto química de la setmana. Innovació en la docència i divulgació de la química mitjançant el projecte 2.0 CATQUÍMICA. Pep Anton Vieta, Miquel Duran, Sílvia Simon, Josep Duran, Laia Guillaumes, Mireia Güell (web de les jornades). Nota: per raons “tècniques” no he sigut a temps de ser present a la presentació d’en Pep Anton. Ja em sap greu!

Després del coffee-break, he “canviat de barret” i m’he posat el de Comissionat per al Programa UdG 2.0, perquè amb la Meius Ferrès (@mferres) hem presentat el Programa UdG 2.0 i la seva relació amb el tema de les Jornades.

En el meu cas, he modificat una de les presentacions existents i n’he fet una de curta, per ajudar-me a parlar durant 10 minuts: Jo sóc i es meves circumstàncies TIC

Així es veia la sala des de la tribuna…

Image

I aíxí ens ha fet una foto en @pquimic (la Meritxell Estebanell, a l’esquerra, ens ha moderat; la @mferres és al mig)

Image

al seu tweet http://twitter.com/pquimic/status/259591385500499969. En @perecornella també n’ha fet un http://ow.ly/i/12FOM

Després de la nostra presentació, en Josep Maria Esteve ha fet una ponència molt interessant, on per exemple ha dit que no entenia per què es prohibeix un mòbil smartphone als estudiants de les escoles. Ha estat una xerrada una mica provocativa, que ha formulat preguntes, ha suggerit alguna resposta i no ens ha deixat indiferent.

Les mateixes “raons tècniques”, lligades a la meva caiguda de la bici exactament fa dos mesos, quan em vaig trencar cúbit i radi drets, m’han impedit ser a la discussió i al tancament de les Jornades.