Al Mercat del Lleó de Girona, una experiència pilot per al Temps de Flors

Image

Aquest vespre el #mecatlleo ha fet una experiència pilot: aprofitant que és Temps de Flors (l’exposició floral s’acaba demà) i que és el Dia Internacional dels Museus, el mercat ha obert parcialment les seves parades fins la nit, i a més s’hi ha aprofitat per fer-hi una desfilada i proporcionar tota mena de tastets.

Crec que la gent ha respost molt bé, ja que hi havia dificulats per circular pel mercat. Nosaltres hem aprofitat per fer tastes de formatges, de fruita, de peix i de fruita seca, perquè en alguns llocs la demanda era molt alta.

M’ha recordat una mica el Mercado de San Miguel o el de San Antón, de Madrid, o els mateixos mercats i bars del País Basc. Però és només un dia, i tal com diu el president del #mercatlleo, en @josepcampmajo, cal pensar bé en com tornar-hi, avaluar la seva vialibitat i sostenibilitat, etc.

En tot cas, em sembla una oportunitat excel.lent de promoció del Mercat del Lleó (“La Plaça”, en argot purament gironí) i per això he volgut respondre personalment a aquesta inciativa. Felicitats doncs a en @josepcampmajo, a la @tinabellapart, a en @tvallori i d’altres comerciants que s’hi han engrescat. I a les parades on compro de forma regular i que s’hi han sumat.

Ah! veníem d’una visita guiada especial amb la @rosaduran pel barri vell i l’exposició de flors de Girona.

A la foto, tastets de fruita seca. A l’altra, pinxos de fruita.

Image

 

 

Perquè els mercats són vida.