Els inspectors d’ensenyament visiten els nous espais de la C4D al ParcUdG

Image

Avui el col.lectiu d’inspectors d’ensenyament han visitat el Parc Científic i Tecnològic de la UdG, i han mantingut una reunió amb l’equip de direcció de la universitat. En la seva visita al Parc han aprofitat per visitar l’espai de l’edifi Monturiol on la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital s’ha instal.lat, tan amb un parell de despatxos com amb un espai diàfan per impartir tallers i seminaris.

El col.lectiu d’inspectors ha estat acompanyat de la vicerectora d’estudiants, Rosa M. Terradellas, i el Delegat d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot. Precisament en el seu pas pels nous espais de la C4D al tercer pis de l’Edifici Monturiol, després que la directora de la C4D, Sílvia Simon, els hi presentés les instal.lacions, el Delegat ha esmentat la importància que els grups de recerca de la UdG s’impliquin en la comunicació, promoció i divulgació de la ciència, i que col.laborin amb l’ensenyament no universitari. De fet, ha anunciat com la C4D i udigital.edu (companys de robòtica que també tenen instal.lacions divulgatives al primer pis del mateix edifici) col.laboraran amb la dinamització de l’Escola Carme Auguet de Girona, ajudant a fer un projecte d’escola basat en la ciència i en la tecnologia.

Image

A la primera foto, mentre en @pquimic fa alguna piulada, la @mireiaguell, la @laiagd i la @silviasimonr acaben els preparatius de la presentació.

A les altres fotos, la directora de la C4D @silviasimonr fa una breu presentació dels tallers que s’hi ofereixen al col.lectiu dels inspectors d’ensenyament.

Image

Image