Experimentant la dimensió augmentada de la UdG 2.0

Image

Divendres 24 va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes de la UdG, on hi vaig fer una petita xerrada titulada “Experimenta la dimensió augmentada de la UdG 2.0”, en col.laboració amb en @pquimic i la @mferres. De fet, l’audiència era de professors de Batxillerat i ESO, ja que els estudiants eren fent voltes pels Campus i assistint a les diferents xerrades d’orientació dels estudis.

Mentre en @pquimic va mostrar alguns exemples de realitat augmentada en l’àmbit de la ciència i la química, la @mferres (a la foto) i jo mateix vam comentar com la UdG aprofita i innova en la utilització de les eines 2.0 i en les eines de realitat augmentada. Sortint a fora, vam mostrar alguns exemples de l’utilització de les capes de Layar, per exemple amb la ubicació dels edificis de la UdG, o amb l’Itinerari Químic Augmentat.

Cap al final de la jornada de portes obertes els companys de la C4D @pquimic i @pepduran hi van fer un petit experiment espectacular, a la porta de la Facultat de Ciències; a la foto el dimoni @pepduran celebra l’èxit de l’experiment, mentre en @pquimic s’afanya a piular-ho!

Image

En definitiva, un agradable jornada que va tornar a servir per mostrar la UdG als estudiants de batxillerat (i també alguns d’ESO) i per compartir algunes estones amb els professors companys de secundària.