Presentació del projecte de l’Escola Carme Auguet basat en ciència i tecnologia

Image

Actualment estic una mica implicat en un projecte de l’escola Carme Auguet de Girona per bastir el seu curriculum tot basant-se en la ciència i en la tecnologia. Des de la C4D hi col.laborem tot aportant els nostres tallers de química i de ciència i assessorant en continguts científics, perquè els mestres de l’escola puguin fer un bon projecte.

Precisament avui s’ha presentat aquesta iniciativa al Saló de Descans de l’Ajuntament de Girona, amb presència d’autoritats de l’Ajuntament, de la UdG i dels Serveis Territorials d’Ensenyament.

Per part de la UdG hi col.laboren també Udigital.edu, el grup de Recerca Educativa en Educació Ambiental, i el Grup GretICE. L’Eduard Muntaner (@eduardm) hi ha exposat les bases del projecte. Per part de la C4D, en @pepduran ha fet un petit joc de màgia química amb el petit drac que tenim, mentre que jo he sortit a davant del públic per comentar en viu les possibilitats de les cartes i de la matemàgia com a eina educativa (però no hi he pas fet cap joc).

La veritat és que la nostra participació en aquest tipus d’iniciatives és més factible ara que la C4D té espais disponibles a l’edifici Monturiol del ParcUdG, al tercer pis, ala A. Això ens permet rebre grups-classe, poder disposar més fàcilment del material, i tenir capacitat per muntar tallers per fer a escoles i centres de secundària.