SpotOn London: comunicació de la ciència 2.0

Image

Aquest cap de setmana tinc previst assistir a la conferència SpotOn a Londres, que és organtizada per Nature i PLOS Online. Altres anys hi havia volgut anar però la veritat és que sempre arribava tard a aconseguir una entrada. Aquest cop, gràcies a un tweet oportú d’en @marcelswart, vaig poder comprar un ticket a temps.

SpotOn London de fet es deia Science Online London 2012 fins fa pocs dies (el hashtag és encara #solo12), i tocarà diversos temes, que l’amic @xavierlasauca ja ha comentat al seu blog L’Ase Quàntic: S’acosta SpotOn London 2012!

Image

La conferència té lloc diumenge 11 i dilluns 12, però dissabte 10 ja hi ha un parell d’activitats compementàries: un hackday i un storyteling. Afortunadament l’amic @briankelly també hi serà i segurament que em farà un cop de mà per comprendre millor el que s’hi digui en anglès amb accent d’Anglaterra… estic acostumat a l’anglès americà i no em sento gaire segur amb l’anglès britànic.

SpotOn London té tres vessants: Science Policy, Outreach i Tools Online. Hi ha xerrades plenàries i d’altres es fan en les tres sessions en paral.lel (segur que me’n perdré més d’una d’interessant!)

Aprofitaré el temps de viatge per esciure un post pendent on comparar els índexs de reputació d’universtiats europees: klout, kred i peerindex. tan en @xavierlasauca com en @briankelly m’hi engresquen.

Recordo el MediaForScience Forum, l’IWMW 2011 i d’altres ocasions amb participació de comunicadors britànics. Ens porten avantatge i s’hi poden aprendre moltes coses. Seguiré informant.