De TEDGlobal a TEDxUdGLive

Image

Després del TEDxUdG, aquesta setmana la comunitat TED entra en uns dies molt interessants, ja que té lloc el TEDGlobal d’Edinburg, una conferència semblant a la de TED de Los Ángeles. Són quatre dies de xerrades. Aquest cop, a diferència del TEDActive (satèl.lit del TED de LA) on vaig ser el febrer, no he pogut ser a Edimburg.

Ara bé, he pogut fer dues coses, en qualitat d’organitzador del TEDxUdG: en primer lloc, seguir avui diumenge, al matí, el TEDxWorkshop previ a TEDGlobal, on Lara Stein, directora de TEDx, i diferents speakers, han fet recomanacions a organitzadors de TEDx assistents a TEDGlobal, i en directe a tots els que no hi hem pogut anar, sobre com organitzar bé un event TEDx.

Image

Per un altre cantó, el programa TED ofereix de franc veure en directe totes les xerrades de TEDGlobal dimecres vinent, 12 de juny. Per això hem demanat una llicència especial, TEDxUdGLive, que ens permetrà muntar un petit auditori i veure per streamint totes les xerrades, en un ambient distès. Hem escollit l’espai de relació de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital, a l’Edifici Monturiol del ParcUdG. Són moltes hores de visionat, així que aprofitant que una de les pauses a Escòcia és a la nostra hora de dinar, hem proposat que de 3/4 de 2 a 1/4 de 4 els que hi siguem presents, parlem del Programa TED, dels seus videos, de MOOCs. d’Online Learning, i de Ciència.

Fa poc ja vam fer una cosa semblant amb el TEDxUdGChange, des de Seatlle, molt més curt. Va ser agradable poder seguir Belinda Gates i les xerrades que va impulsar. Dimecres les xerrades seran diverses, però n’hi ha vàries de ciència.

Volem preveure quanta gent serem (esperem que no gaire, perquè no hi cabrem). Per això hem establert un sistema de reserva a través d’EventBrite: http://tedxudglive.eventbrite.com

Tota la informació per a dimecres es pot trobar al web genèric http://tedxudg.net.

note 91003

Aquesta postit note l’he feta amb http://notes.mastervb.net/. Un altre generador de postits és http://wigflip.com/superstickies/