A les II Jornades D+I de Saragossa

proxy

 

Divendres i dissabte (ahir i abans d’ahir) van tenir lloc a Saragossa les II Jornades de Divulgació Innovadora (dmasi). Igual que el 2013, han estat unes jornades tremendament interessants.

I a part, amb en Fernando Blasco i en Pep Anton Vieta hi hem tingut una actuació de 30 minuts, del nostre espectacle La Màgia de la Taula Periòdica. Aquest espectacle, que ja es va presentar fa poc a Ciencia en Acción, on va obtenir la Menció d’Honor. Aquesta iniciativa va ser seleccionada pels organitzadors de Saragossa dins de la crida “Déjate ver” d’aquestes Jornades.

dmasi-rub

Les II Jornades de Divulgación Innovadora s’han fet al centre Etopia, un espai molt innovador en tecnologia i ciènca prop de l’estació de TAV de Saragossa i de l’espai de l’Expo de l’Aigua. Només per veure les exposicions que hi ha paga la pena de ser-hi.

“La Màgia de la Taula Periòdica” és un espectacle participatiu on s’hi barregen experiments curiosos i espectaculars, amb jocs de mans basats en principis matemàtics ben amagats. El públic hi participa fent un joc massiu (el viatge per la taula periòdica), però també perquè en tres ocasions es demana la participació d’espectadors que pugen a l’escenari. De fet, al joc final hi participen 10 persones del públic.

Aquest espectacle forma part del projecte de “Màgia i Ciència” que impulso amb en Fernando Blasco.

De la meva estada a Saragossa n’he fet un storify: