Fent de jurat a la FIRST Lego League

IMG_9647Avui al matí he tingut l’oportunitat de fer de jurat a la FIRST Lego League que ha tingut lloc a la UdG. Aquest any, degut a l’elevat número d’equips participants, s’ha fet en dues jornades, ahir dissabte i avui diumenge. Amb la Gerusa Jiménez i en José Luis Tovar hem jutjat el projecte, el robot i els valors de tres equips diferents.

Ha estat una activitat intensa i molt instructiva. Sobretot ens ha agradat la passió que hi han posat tots els participants i com s’han implicat en cada projecte, que aquest any estava relacionat amb els desastres naturals (Nature’s Fury).

L’activitat a l’edifici P-II de l’Escola Politècnica Superior de la UdG ha estat incessant durant tot el matí, ja que ha estat un formigueig de pares, mares, participants, àrbitres, voluntaris, jutges, organitzadors… En cada edició de la FLL m’hi trobo amb gent que conec de fora la Universitat i que em trobo de forma inesperada.

La FLL és sempre una festa, i aquesta quarta edició a la UdG n’ha tornat a ser. Formar-ne part com a jutge ha estat apassionant. Gràcies a tots els organitzadors, perquè muntar-la porta molta feina i que surti tot bé comporta molt d’esforç.