Connectem, relacionem, creactivem: taller al #prebat15

Image

“Connectem, relacionem, creactivem” és el nom d’una activitat de relació que pretèn posar en contacte la trentena d’estudiants del Campus Prebat de la Universitat de Girona, que avui ha començat. Al llarg de 90 minuts, hem fet diverses activitats perquè es coneguin, ja que provenen de molts diferents centres de 4rt d’ESO del territori de la UdG. També hem fet un joc de mans de baby hummer, que els ha agradat molt… i figuretes de paper, i flexàgons… una mica com ser creatiu amb estris elementals i quotidians.

Image

Per grups, els he demanat què n’esperen d’aquest campus de 4 dies, matí i tarda, que els passejarà per diverses facultats de la UdG. I de forma individual, els he demanat que posin en un post-it els tres adjectius que defineixen el que n’esperen del Campus

Image

No tants com el Jove Campus de Recerca, adreçat a 1r de BAT i amb una filosofia més de recerca, el Campus Prebat és una introducció a la univeristat per a joves inquiets i curiosos amb el que significa un campus universitari. Per això m’agrada participar-hi, i així també puc anar copsant l’opinió dels futurs universitaris.

Totes les fotos, aquí: https://www.flickr.com/photos/miquelduran/sets/72157654808986480

Ah! Gràcies als organitzadors… i als becaris Gina i Juan, a la foto…

Image