El projecte #mxic201, exposat breument a la jornada Hacking the Cat Moocs 15

Image

Avui ha tingut lloc a la UAB la jornada “Hacking the CAT MOOCs’15” sobre els MOOCs s catalunya i sobre la nova plataforma UCATx. No he pogut anar-hi degut a un altre compromís, però sí que hi anat la @silviasimonr, qui ha hagut d’explicar en 3 minuts els resultats obtinguts amb el nostre projecte finançat l’any passat del MOOC “Investigació Científica 2.0.1: Processos clau en una societat digital” #mxic201.

UCATx és a la vegada una plataforma basada en edX per implantar cursos MOOC, i un repositori de MOOCs impartits en d’altres plataformes (en el cas #mxic201, a MiriadaX)

La intervenció de la Sílvia s’ha centrat sobretot en l’oportunitat que el projecte #mxic201 ha suposat al llarg de 2014 per entendre millors els MOOCs i per avançar cap una forma sostenible de fer-ne: barats en termes de diners, temps i energia. Per això estem al projecte europeu Erasmus+ #moocs4all (thpp://moocs4all.eu) i ara mateix impuslem un MOOC anomenat “MOOCs on a budget”. També d’aquí un parell de setmanes participarem al congrès EDEN (European eistance and e-learning network).

El hashtag de la jornada ha estat #hackCATmooc15. Hi ha tweets força interessants, i veig que segueix havent-hi una certa controvèrsia. Em sap greu no haver-hi pogut participar. Segur que la Sïlvia ens en farà cinccèntims.