Fent de jutge a la FIRST Lego League

Avui ha tingut lloc la primera sessió de la FIRST Lego League a la UdG (demà es farà la segona). Igual que l’any passat i l’altre, he format part de l’equip de jutges dels projectes presentats per cada equip.

Aquest any la temàtica és el repte FLL World First Class: redissenyar com adquirim coneixements i habilitats en el segle XXI. Els equips ensenyaran als adults què necessiten aprendre i de quina manera volen aprendre.

He tingut la sort de fer de jutge de 3 dels 15 equips que avui eren a la competició. Precisament l’equip que ha gunayat el torneig, d’Els Estanys de Platja d’Aro, ha passat per nosaltres. Han mostrat una gran capacitat de presentació atractiva, un bon projecte i uns valors educatius que seria bo que tothom tingués. Cal dir que l’escola Els Estanys forma part d’un reduït grup d’escoles i instituts de Catalunya que treballen per projectes, de forma ben diferent a com ho fan la resta (altres: l’IE Les Vinyes que vaig conèixer dijous al TEDxBarcelonaEd, i l’IES Sils que ja he vistitat algun cop).
B8HwmgeCYAA6V2G.jpg-large

També he pogut fer de jutge d’un equip del Bell-lloc i d’un altre de l’IES de Santa Coloma de Farners.

D’aquest matí, n’he fet un petit storify:

Felicitats als companys de robòtica que han organitzat aquesta nova edició!